Verdeli catering - about us

over ons

Ontmoet Chris en Sharon, het dynamische duo achter het culinaire Verdeli. Wat begon als een klein delicatessenwinkeltje in Den Helder, waar ze hun liefde voor huisgemaakte lekkernijen deelden, werd uiteindelijk de basis voor Verdeli.nl. Dankzij het concept van dagelijks wisselende 3-gangen menu's en 2 jaar ervaring later, wist Sharon haar letterlijk honderden recepten tot in steeds meer perfectie uit te voeren.

Na bijna 2 jaar geopend te zijn met de winkel besloten ze om van Den Haag hun culinaire thuishaven te maken.

Sharon, de creatieve chef-kok onder de twee, begon haar cateringreis met de lancering van haar eerste onderneming, Toast Barcelona. Van intieme bijeenkomsten met 10 tot grote evenementen met 200 gasten, Sharon's culinaire bekwaamheid trok de aandacht van klanten zoals E-dreams, Privalia en de American School of Barcelona, om er maar een paar te noemen.

Toen Chris en Sharon elkaar ontmoetten, bracht hun liefde voor eten en het starten van bedrijven hen samen. Naast catering organiseren zij ook wijn + tapas proeverijen en hosten zij zakelijke evenementen.

Dus of je nu een vaste klant uit Den Helder bent die de smaken van hun thuisstad mist of een nieuwe vriend in Den Haag die de mediterrane keuken wil proeven, Chris en Sharon nodigen je uit om te genieten van de reis die zij zijn begonnen - waar elke hap een verhaal vertelt en elk moment een viering is van culinaire passie.

even terug naar het begin

Vegetarische tapas catering

Verdeli opende in april 2022 zijn deuren als eerste vegetarische traiteurszaak in Den Helder. Een spannende stap, want in het pand aan het Breewaterplein zat jarenlang een lokale slagerij, gevolgd door een geliefde viswinkel. Nu kreeg de stad iets totaal nieuws: een 100% vegetarische zaak – een concept dat Den Helder nog niet eerder kende.

Spaanse catering den haag

Verdeli staat voor ‘verde’, wat groen betekend in het Spaans en ‘deli’, wat staat voor delicatessen. Veel gerechten die nu nog steeds op het menu staan zijn ontstaan in Barcelona, Spanje, waar Sharon (eigenaar en hoofdcateraar Verdeli) in 2016 begon met haar eerste cateringbedrijf: Toast Barcelona.

traiteur Verdeli

De fysieke winkel Verdeli had in 2 jaar tijd veel moois gebracht. Toch was een winkel runnen en het Helderse leven buiten openingstijden niet helemaal wat Sharon en Chris over de lange termijn voor ogen hadden. Om deze reden besloten zij in 2024 te verhuizen naar een nieuwe kustplaats: Scheveningen. Hier hebben zij tot heden catering opdrachten mogen uitvoeren voor o.a. The Social Hub, Iederal, bruiloften en verjaardagen. Voor 2025 staan inmiddels weer vele leuke catering opdrachten op de planning!